Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Tetek Pondan -Miss Transgender Malaysia 2011 Competition dan Seksualiti Merdeka

>> 03 November 2011

3 komen:

Anonymous Thursday, November 03, 2011 12:51:00 PM  

Ambiga??? Ini personaliti yang nak diperkenakan UMNO pada Pakatan Rakyat? Secara umumnya, di dalam Bersih 2.0 kita bukan sokong Ambiga, kita cuma menyokong aspirasi gabungan NGO yang mahukan pilihanraya yang adil dan bersih meliputi 8 perkara... Ambiga adalah perkara terkebelakang dalam Bersih 2.0.

Kita bukan gila macam UMNO yang akan mempertahankan pemimpin jika mereka melontarkan idea yang tidak selaras dengan norma kehidupan masyarakat Malaysia apatah lagi jika bersalahan dengan Islam.

Jika begini caranya, sia-sia sahaja Najib bertawaf di Baitullah. Lebih baik dia main dam aji je. Imej Islamiknya untuk mengerjakan haji tidak dapat menutup kerosakan yang berlaku di dalam negara. Semoga Allah membinasakan UMNO dan Barisan Nasional.

Padaku Allah hanya menunda kebinasaan besar di Malaysia kerana masih ada orang-orang Islam yang berusaha menentang kekufuran yang berlaku... namun apabila mereka yang berusaha menentang ini berputus asa sebagaimana rasul-rasul terdahulu, tunggulah akibatnya. Jadi bantulah mereka yang menentang kekufuran yang berlaku dengan menumbangkan UMNO/BN dalam PRU13.

tungkaran hati Thursday, November 03, 2011 2:36:00 PM  

PAS mesti turun berdemontrasi di jalanraya sepertimana BERSIH 2.0 dahulu bagi menunjukkan kepada rakyat bahawa PAS menentang `Seksualiti Merdeka' kalau tidak rakyat akan melihat PAS itu hanyalah hamba suruhan Ambiga sahaja.....!
Buktikan PAS itu berjuang untuk Islam, bukan setakat kat ceramah dan tazkirah semata-mata!

Anonymous Saturday, November 05, 2011 6:31:00 PM  

stim gilo nuar seksualiti merdeka tengok gbar tu

  © Autumn Leaves

Kembali Atas