Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Cantiknya Rosmah Nak Pergi Haji!!

>> 31 October 2011

8 komen:

Anonymous Tuesday, November 01, 2011 6:45:00 AM  

Alhamdulillah,baguslah PM & isteri nak pergi haji..kau dah pergi haji?tau nak kutuk2 dan aibkan orang je..kalau rasa diri tu Islam, delete la post2 yg asyik mengaibkan orang..thanks

Anonymous Tuesday, November 01, 2011 11:57:00 AM  

maap mencelah nabi pernah berpesan jangan lah kamu mengaibkan diri sendiri sehingga boleh menjadi fitnah kepada org lain ( rosmah telah menjerumuskan dirinya untuk difitnah soo???) adakah kita sbgai org islam hanya perlu redha dengan perbuatannya?? siapa yang nak menanggung dosa kalo kita terus berdiam?? sabda rasulullah " sesiapa melihat kemungkaran ubah lah dengan tangan ( kuasa ), jika tak mampu ubahla dengan mulut, jika tdk mampu gunalah hati itu adalah serendah-rendah iman".... wahai saudara ini bukan aibkan org tapi org yang nak pegi tuh dok suh diaibkan dirinya adakah perlu kita berdiam diri??? ya memang laa kta kena bedoa bia dibuka ht rosmah... tapi ini mungkar... x mampu ubah cra tangan kita ubah cara mulut laaa... x kan laa kita nak pilih yang serendah iman..???

Anonymous Tuesday, November 01, 2011 3:07:00 PM  

bagus pendapat saudara, apa kata saudar tulis surat kepada dia bagi teguran saudara tu.kat sini teguran saudara xbermakna sebab dia xbaca. harap dia terbuka hati kat sana. kita ni yg xtau bila nak diberi peluang ke sana

p/s:anwar pegi haji x?

abu idris Tuesday, November 01, 2011 7:37:00 PM  


arrayah.info
- Nasihat untuk Najib dan Isterinya bila kembali dari Baitullah

Anonymous Tuesday, November 01, 2011 8:17:00 PM  

bkn semua org dapat pergi haji.....tp ak harap dia cover lah aurat dia.....tp td tgk tv3 dlmmasjid nabi pon freehair lg ape cte nie rosmah

Anonymous Thursday, November 03, 2011 9:01:00 AM  

setuju dengan "Anonymous Tuesday, November 01, 2011 3:07:00 PM"

mungkin rosmah dan aibkan diri dia,tp ni bukanlah teguran yang baik kan...ni mengutuk namanya..nak tegur, gi lah ngadap rosmah depan2 n tegur dia..nabi pun tak ajar kita aibkan orang secara terang2an walaupun orang tu mengaibkan diri sendiri kan...betul x "Anonymous Tuesday, November 01, 2011 11:57:00 AM"

Anonymous Thursday, November 03, 2011 3:51:00 PM  

Boleh tak kalau nak nasihat orang jangan babitkan politik. berkaitan dengan hal nasihat face-to-face dengan PM and rosmah tu. Macam mana nak face-to-face kalau nak menghadap Allah swt pun dikelilingi kelompok "penjaga". And bukannya takde orang nasihatkan beliau. Ada je, tapi ada beliau take it seriously? Kalau ada, things won't happen like what had happened sekarang. No offense, but nowadays people keep talking trash. I don't know about politic semua ni. But one thing that I know, anything that involved with religious, jangan campur-aduk dengan politic. Don't be such a narrow-minded people. Salam.

  © Autumn Leaves

Kembali Atas