Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Karikatur Kekejaman Komunis Utusan Malaysia.

>> 13 September 2011

2 komen:

Anonymous Tuesday, September 13, 2011 4:45:00 PM  

Ahli-ahli parti berhaluan kiri yang menentang British melalui politik dan tidak terlibat dengan keganasan komunis ditangkap dan keluarga mereka dihina dan dizalimi mental dan fizikal malah dipulaukan gara-gara propaganda British dan disokong UMNO. Tak zalimkah ini?

Regim UMNO pun apa kurangnya, buat serangan di Memali atas tuduhan membasmi komunis sedangkan mereka adalah golongan agama yang difitnah atas hasad dengki Ketua Polis Baling ketika itu... tak zalim ke tu?

Pembunuhan seorang aktivis PAS di Felda Lubuk Merbau oleh Pemuda Tahan Lasak UMNO, gara-gara ucapan ketua pemuda UMNO iaitu Najib Razak... tak zalim kah itu?

Bunuh Altantuya kemudian bom guna C4 .... tak kejam ke tu?

Menggunakan kekerasan terhadap peserta Himpunan Bersih 2.0 secara keterlaluan hingga menyebabkan kecederaan dan kematian. Tak zalimkah semua ini?

Sedangkan kisah Himpunan Bersih 2.0 yang berlaku di dalam teknologi media yang canggih boleh wujud dalam pelbagai versi dan kerajaan BN dan PDRM menggunakan versi palsu.... inikan pula kisah keganasan komunis yang entah benar... entah palsu akibat aktiviti propaganda British yang keterlaluan.

Rakyat Malaysia selama ini menelan bulat-bulat sahaja kisah polis-polis Bukit Kepong seolah-olah mereka adalah anggota keselamatan kerajaan Malaysia... sedangkan mereka adalah polis British... yang diangkat sebagai wira akibat propaganda British dan UMNO. Jika polis British di Bukit Kepong boleh diangkat sebagai wira... sila angkat sekali Mat Arshat yang dibunuh oleh Pandak Endut dalam peristiwa Pasir Salak, dan Sarjan Sulaiman yang dibunuh Tok Janggut kerana cuba menahan Tok Janggut yang enggan mambayar cukai sebagai wira, kerana mereka mempunyai tuan yang sama iaitu British/Inggeris yang amat disayangi UMNO... kalau boleh nak jilat-jilat kasut tuan mereka itu.

  © Autumn Leaves

Kembali Atas