Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Rosmah, Masalah Baru Najib

>> 04 August 2011

3 komen:

misnona Saturday, August 20, 2011 11:52:00 PM  

Pakcik memang suka dengar orang Umno komen tentang Makcik Ros tu.Hanya kerana dia bini kepada Pak Jib, dia buat gitu, tunggulah saatnya dia terjelepuk, nak bergaya lagikah? Usia kian meningkat, bukan makin muda. Pakcik happy kalau ada orang menyampah kat dia, walau ada orang yang anggap ni hanya media orang muda yang paparkan kebencian, hakikatnya, golongan macam Pakcik ni pun tak suka, tengok muka dia je, Pakcik tutup TV, utusan dahlah tak baca, Sinar tengok tajuk dulu, kalau bias, Pakcik tak beli. Lainnya Pakcik baca dalam blog aje.

Anonymous Wednesday, November 02, 2011 3:28:00 PM  

nama pun spekulasi, belum tentu betul..dahla tu nama rosmah tak pulak disebut dimana-mana dalam keratan akhbar tu, sekadar menyebut first lady..negara mana pun tak sebut, macam mana kata itu rosmah?

anak dia pun tak ikut, siapa ada gambar yang anak dia ikut sama dalam trip ke perth?

Anonymous Wednesday, November 02, 2011 3:29:00 PM  

nama pun spekulasi, belum tentu betul..dahla tu nama rosmah tak pulak disebut dimana-mana dalam keratan akhbar tu, sekadar menyebut first lady..negara mana pun tak sebut, macam mana kata itu rosmah?

anak dia pun tak ikut, siapa ada gambar yang anak dia ikut sama dalam trip ke perth?

  © Autumn Leaves

Kembali Atas