Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

PM Najib Diburukkan Di Indonesia...Wakaka!!

>> 07 August 2011

3 komen:

leekonu Sunday, August 07, 2011 6:31:00 PM  

Sunday, August 7, 2011
LIVE - Hassan Ali Dipaksa Sujud Kepada DAP!


Bermula jam 10 pagi sampailah jam 3 petang mesyuarat mengenai isu Serbuan Gereja yang dilakukan oleh JAIS dan Yb Dr Hassan Ali akhirnya memperolehi keputusan yang sudah dijangka kita semua umat Islam.

Hassan Ali dilaporkan terus keluar dari bilik mesyuarat dan enggan ditemubual sebaliknya menyatakan Presiden Parti akan membuat kenyataan berhubung pekara tersebut.

Dari apa yang Gomo dimaklumlan oleh sumber Rapat Hassan Ali bahawa Pimpinan PAS telah mengesa agar Hassan Ali memohon Maaf diatas kebiadapan nya menyerbu Gereja tempoh hari. Hassan Ali tidak sepatutnya membelakangkan sekutu DAP dalam hal ini dan sewajarnya sebarang tindakan dari Hassan Ali perlu dirujuk kepada parti terlebih dahulu.


Gereja Methodist Damansara Utama - Kubu Murtadkan Umat Islam.

Hassan Ali sekali lagi dipaksa menutup mulut oleh pimpinan PAS dan dari ini maka jelaskan kepada kita semua PAS sudah tidak relevan dalam memperjuangkan apatahlagi mempertahankan Islam. PAS tunduk dan akur pada DAP Kafir demi meraih undi si Kafir dan ini jelas pada kita PAS sudah semakin hancur menjadi Barua kepada DAP.

DAP menolak Islam dan sekarang DAP sudah mengganti PAS.


Bayangkan jika kelak Pakatan Rakyat DAP,PAS dan PKR mentadbir negara apa akan jadi? Islam akan terus berkembang atau akan terus mundur?

Semoga Rakyat Malaysia khusunya Umat Islam sedar bahawa PAS Barua kepada DAP Kafir.

Wajib kita menolak PAS yang bersekongkol dengan Kafir menjahanamkan Islam.


Psssttt.... Pas memang Babi lah, bangsat punya Nik Ajis pelacur Ugama.


Posted by PAPA GOMO
Posted by Gelombang Wangsa Maju at 4:17 PM
Labels: Pakatan Haram
2 comments:

Al Amin said...

Assalamu'alaikum. Masya-Allah. Sekarang Pas di bawah kepimpinan ulamak telah sujud kepada KAFIR HARBI. Apa pula nanti fatwa Nik Aziz dan Hadi Awang ?. Puak Pas, umat Islam perhati baik-baik, apa orang berdua ni nak putar-belit Al Quran. Silap putar NERAKA JAHNAM.

Ana minta umat Islam rujuk kepada Al Quran dan mengamati Surah Fatir ayat 5 dan 6 yang bermaksud,

" Wahai umat manusia !. Sesungguhnya janji Allah 'yakni membalas amalan kamu ' ADALAH BENAR. Maka janganlah kamu diperdayakan oleh kemewehan hidup didunia, dan janganlah syaitan yang menjadi sebesar-besar penipu itu berpeluang menyebabkan kamu terpedaya dengan ' yakni kemurahan ' ALLAH. ' yakni lalu kamu lalai dan menderhaka '.

Sesungguhnya SYAITAN itu adalah MUSUH bagi kamu maka jadikanlah dia musuh ' yakni yang mesti dijauhi tipu-dayanya '. Sebenarnya dia hanyalah mengajak golongannya supaya mereka menjadi dari penduduk NERAKA '. Tafsir PIMPINAN AL RAHMAN. Wallahu'alam.
August 7, 2011 5:44 PM

Anonymous Monday, August 08, 2011 12:01:00 AM  

wakakaka...sian2 mamat2 kt atas nie...sape yg sujud sape?mane pegi wang2 zakat smpai melayu2 Islam nie g mtk bantuan pd gereja??mane pgnye pemimpin korg yg nk membela melayu2 yg murtad??sape yg meluluskan kemurtadan org2 melayu ingin murtad dan keluar dari agamanya??bkn kah mahkamah syariah yg meluluskan?

mangkuk kt atas nie konon islam sgtla...yg pemimpin ko g melawat pop kt vatican city ape kes??atas keperluan ape?sdgkn zaman rasulullah dlu x pnh nabi pg jmpe or melawat paderi kt negeranya...tp paderi yg dtg bertemu dgn rasulullah...sape yg sujud pd sape nie??

nk kencing bdk2 U yg dungu2 leh la bro...

Anonymous Tuesday, August 09, 2011 1:26:00 AM  

Sapa lebih mewah? Antara Menteri Besar Kelantan & Menteri2, 20 tahun jadi MB masih lagi rumah yg sama, adakah itu yg dikatakan mewah...

  © Autumn Leaves

Kembali Atas