Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Siti Nurhaliza Belajar di UITM Melalui 'Rundingan!!!'

>> 11 July 2011

3 komen:

Anonymous Monday, July 11, 2011 11:30:00 PM  

assalam semua. ada baik dan positif siti nak belajar ni tapi yg tak best nye masuk uitm melalui rundingan???? better ikut prosedur biasa isi borang la kak siti. Saya further study pun memang susah nak apply dari peringkat sijil Poli, Diploma Poli dan sekarang ijazah..... kalau spm tak seberapa tu kak siti better repair balik. Dapatlah jd contoh pada adik2 yg study sekarang. tapi saya sokong la kak siti nak sambung study tapi biarlah kak siti buktikan melaui cara yg telus adil dan betul....

Minda Baru Rakyat Malaysia Tuesday, July 12, 2011 2:59:00 AM  

Cara rundingan kira ok la bro.. sebab terpulang pada Naib Canselor UiTM tu la , nak bagi atau tak..
jangan sampi macam kita punya KPN satu ni terus
tutup semua pintu rundingan ...

Anonymous Wednesday, July 13, 2011 12:03:00 PM  

Siti dapat "beli" tempat di U melalui rundingan?.....Nanti lain-lain artis yang kelulusan SPM juga pun mau ikut langkah Siti.....apa dah jadi dengan prosedur pohon ke IPTA?.....tak perlu ada Kad Kokurikulum+keputusan cemerlang SPM/STPM/Matrikulasi....asal boleh runding?Berapa agak Canselor dbayar Siti?......lebih kurang tak perlu bayar cukai import/export klu kenal orang Kastam?....MACC boleh siasat, tengok kali ni siapa yang terjatuh dari bangunan.......

  © Autumn Leaves

Kembali Atas