Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Ibu 'Aleesha', Kenapa Bercerita Tentang Baju Kurung!!

>> 30 July 2011

5 komen:

Anonymous Saturday, July 30, 2011 11:36:00 PM  

apapun perbuatannya memang HARAM di sisi agama..kita yang merestuai perbuatn yang haram adalah dikira bersubahat. yang hidup nilah kena bartaubat kerana yang dah pergi takkan kembali lagi..

Anonymous Sunday, July 31, 2011 8:33:00 AM  

semoge mnjd iktibar kpd smue org diluar sne..pintu taubat senantiasa t'bke namun igtlah tidak smue mnusia yg b'pluang utk b'taubat..sesungguhnya ALLAH Maha Pengampun..
takziah kepada keluarga allahyarham..semoga roh allahyarham dicucuri rahmat-Nya..AMIN

rayman Sunday, July 31, 2011 12:05:00 PM  

Bila dapat tahu beliau meninggal dunia, agak keterlaluan fikiran saya mengatakan beliau membunuh diri. Mengapa saya kata begitu? Kerana pernah beliau mengatakan sekiranya tidak dapat menyakinkan Kerajaan, mungkin ini cara yang berkesan. Tapi saya rasa bersalah kerana terlalu cepat membuat prasangka kerana apabila kita berhadapan dengan ujian yang amat besar terkadang fikiran dan kesihatan akan memudaratkan kita. Apapun, biarlah beliau pergi dengan aman dan kita yang masih hidup di bumi Allah ini hendaklah sentiasa beramal.

Anonymous Sunday, July 31, 2011 12:07:00 PM  

yang pergi memang tidak kembali lagi. setiap cerita yang dipaparkan menjadi iktibar bagi yang hidup. Kita yang hidup belum tau kesudahan hayat kita bagaimana. jadi tak usahlah menceritakan lagi keburukan si arwah.. sebagai umat islam, sama-sama berdoa agar beliau diampunkan dosanya..diberi hidayah dan syafaat supaya beliau diantara orang-orang yang diampunkan Allah. Alfatihah buat M ashraf Hafiz

azmie Sunday, July 31, 2011 1:04:00 PM  

ada anak? yg baru mati? mcm tu la prasaan. bg nasihat elok2 sudah

  © Autumn Leaves

Kembali Atas