Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Cincin RM73 Juta -Rosmah Bakal Menghancurkan Najib

>> 14 July 2011

6 komen:

Anonymous Thursday, July 14, 2011 10:50:00 AM  

sprm nak siasat rosmah? gelak 1malaysia rasanya. tunggu babi boleh terbang pun belum tentu sprm berani.

Anonymous Thursday, July 14, 2011 11:25:00 AM  

post pailng bodoh di abad ini..harga cincin termahal dalam dunia di bida di hongkong 10.8 juta us shj..cincin rosmah lagi mahal sure ade dalam top list tu..sbb tu la sprm tak siasat sbb kebodohan perkara tersebut..

Anonymous Thursday, July 14, 2011 4:11:00 PM  

post ni tak bodoh..tak yang kurang cerdik adalah kamu yang tinggalkan komen diatas...tak tahu membezakan cincin yang dibida dengan cincin yang ditempah..kena banyak belajar bahasa melayu awk nih..kesian2..hidup terus di bodoh2 kan..

Anonymous Friday, July 15, 2011 12:32:00 AM  

Haha the price of the ring is real. You probably are too lazy and just googled most expensive ring in the world and jumped to the conclusion that it's not real. Read this, http://jewelrynewsnetwork.blogspot.com/2011/06/supersized-fancy-colored-diamond-rings.html
The ring does exist, and the price is also real. Thumbs up to the person who commented before me. =]

Anonymous Saturday, July 16, 2011 12:31:00 AM  

Pukimak chegubard dgn pkr yg bangang

Anonymous Sunday, July 17, 2011 6:34:00 AM  

aku sangsi...rosmah ni mandi junub/wajib ke tidak?
solat ke tidak??

  © Autumn Leaves

Kembali Atas