Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Senarai Laman Web Disekat SKMM

>> 11 June 2011

6 komen:

PakAnjang Saturday, June 11, 2011 7:59:00 AM  

Kecewa sangat2... thepiratebay tempat aku dok sokmo2 movie/software yang free2 dah tak leh. Banyak lagi web lucah lain kenapa tak disekat? BODOH.

Anonymous Saturday, June 11, 2011 8:46:00 PM  

nak anable balik website yang telah di ban tukar dns kepada open dns 208.67.222.222 Atau 208.67.220.220

Lan Iisma Saturday, June 11, 2011 10:45:00 PM  

PakAnjang!!

UmNOO memang suka dengan web lucah... tangkap leleh, tu tak sekat tu!!

jejakamastur Tuesday, June 14, 2011 3:08:00 PM  

stupid malaysian government!!ni pn nak block??byk lg lmn web tak senonoh .. bodoh la..sedih tgk malaysia skrg ni,,gara2 kerajaan gampang tuh!!ape pn x bole kt malaysia ni

Anonymous Wednesday, June 15, 2011 2:28:00 PM  

Cipai tul....patut aku nak bukak megaupload pagi nie x leh...ape nak jadi dengan kerajaan sekarang..porno punya web x mau block nak block file hosting pulak..grrr..go to hell to this goverment..aku belia benci politik...

Anonymous Tuesday, July 05, 2011 10:23:00 AM  

aku try bukak pirate bay gn opera mini blh je....

  © Autumn Leaves

Kembali Atas