Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Rampasan 6532 VCD Lucah, Kelucahan Melampau UMNO!!!

>> 18 May 2011

4 komen:

leekonyou Wednesday, May 18, 2011 8:58:00 PM  

GUAN ENG KATA.. "KALAU ANWAR GAY SEKALIPUN, APA SALAHNYA!!?"
Posted: Wednesday, May 18, 2011 by Gelombang Rakyat in Labels: Anwar Ibrahim, DAP, Lim Guan Eng
9

"Jikalau Anwar bersalah sekalipun di dalam pertuduhan Kes Liwat beliau, DAP akan tetap ikhtiraf Anwar sebagai bakal Ketua Pembangkang malah sebagai PM sekalipunjika Pakatan Menang PRU 13." Itu sebahagian kenyataan Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng berkenaan calon Ketua Pembangkang jika Anwar diumumkan bersalah di dalam kes liwat beliau. Lim Guan Eng berkata Anwar mempunyai 1 aura yang kini jarang ditemua dalam mana2 Pemimpin Dunia dan adalah 1 perkara yang merugikan jika Anwar ditolak rakyat walaupun beliau seorang Peliwat. Kenyataan terbaru Setiausaha Agung DAP itu amat berbahaya. Beliau seolah2 mengakui bahawa Anwar benar2 melakukan insiden liwat bersama Saiful Bukhari. Gua Eng juga dilihat tidak peka dengan sensitiviti bukan sahaja Umat Islam, malah Adat budaya Asia/Ketimuran yang tidak boleh menerima Pemimpin Kerajaan yang mempunyai masalah moral. Guan Eng menggunakan pengaruh beliau di kalangan masyarakat Tiong Hua agar membuang sentimen ketimuran yang dilihat kolot dan menerima Anwar walaupun terlibat dalam aktiviti rambang seperti itu. Inilah seorang Pemimpin Politik yang kemaruk gilakan kuasa. Apabila sampai 1 tahap, moral diketepikan. Walaupun sebelum ini Moral menjadi modal murahan mereka bagi menyerang Pemimpin2 UMNO. Bak kata Anwar, HARAM JADAH!!

Anonymous Wednesday, May 18, 2011 10:00:00 PM  

mangata dulang paku sepih..mengata org diri tu lebih...

Pa kurang Bn...chua soi lek tu tuk imam ke /paderi ke?

Anonymous Thursday, May 19, 2011 12:04:00 AM  

kita teringat kes vidio siu lek, dimana beliau telah mengaku orang dalam vidio itu adalah beliau walau pun siu lek telah mengaku melakukan sek bersama perenpuan dalam vidio tersebut tetapi beliau tetap diterima sebagai perisiden mca, bagi mereka kaum cina munkin perkara itu biasa bagi mereka sepertimana pengakuan LGE pada Anuar Ibrahim sebaliknya kita orang melayu memandang ianya sebagai jijik dan sipelaku cukup rendah moralnya, bagaimana pun yang lebih pelik bagaimana umno boleh terima siu lek ini berada dalam bn?.

berbalik pada kes Anuar kita sebagai orang islam wajib melihat kes Anuar ini mengikut perundangan islam,islam menetapkan kes pertuduhan zina hendaklah dengan empat saksi yg adil kalau sipenuduh tidak dapat bawa saksi maka hukuman qazaf hendahlah dikenakan keatasnya dan kesaksianya tidak boleh diterima buat selamanya juga haram menjadi wali nikah,persoalan yang timbul kenapa masih ada gulungan melayu islam yg bermatian2 mempertahakan hukum (undang2)thaoth yang ada dalam kepala mereka, kita cukup duka cita dan kesian pada mereka yg tak mahu menerima hukum yang jelas diturunkan ALLAHSWT munkin mereka telah dibala oleh ALLAHSWT atas perbuatan mereka yg sengaja untok menjatuhkan maruah seorang muslim yg lain semata2 atas dasar denki untok pertahankan pengaroh.

Anonymous Thursday, May 19, 2011 9:52:00 PM  

Gue heran lo...diajak nonton video lucah ngak salah!waduhh..sekarang diedarin jugak ngak salah.Gimana ya pak polisi apa-apaan lu niii.Same si- Suntil Kumar-Eskey lagi lu orang biarin.Kok sumpahnya gimana ya..apa ianya seorang muslim.Gue keliru ni!Tambah gila ni..anak-anak gue diberi VCD lucah..waduh ribut kalo gini.Katanya VCD aslinya sama polisi gimana boleh ribuan CD dicetak dan diedarin.Gue compusee!!!

  © Autumn Leaves

Kembali Atas