Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Incik Mufti-Mufti Bagaimana? Ustaz Mahathir Kata Sumpah Eskay Betul!!

>> 01 May 2011

6 komen:

Anonymous Sunday, May 01, 2011 8:50:00 PM  

Kenapa tak ada org yg menghalang depa ni menggunakan masjid utk sumpah mengarut ni?

Lahanat laknatulloh...

Syahadahnya..
Lafaz Tawauznya...
Bismillahnya...
Duduk tahyat akhirnya....

Dan bnyak lagi.

Anonymous Sunday, May 01, 2011 10:21:00 PM  

Saya tidak bersetuju dengan saranan supaya DSAI bersumpah. Saranan untuk sumpah sekadar untuk menghilangkan buruk sangka hanya sesuai untuk orang awam. Tapi bagi DSAI, apa pun yang dilakukan DSAI, musuh politik beliau tetap akan berusaha untuk tatap menggambarkan bahawa beliau adalah pelaku dalam video tersebut. Saya amat yakin kiranya DSAI bersumpah, musuh beliau akan menggandakan usaha terutamanya dgn bantuan pihak berkuasa dan media untuk menggambarkan beliau tetap bersalah dan beliau juga seorang yang sanggup bersumpah bohong.

Yang DSAI akan dapat, bab kata pepatah, ayam tak dapat, tangan dicemari najis..

antahberantah Sunday, May 01, 2011 11:03:00 PM  

Incik2 mufti semuanya kecut teloq...takut nak komen atau bertegas dengan puak2 munafiq nih. Lwn toke nanti fulus tak masuk. Al maklum mufti akhir jaman....banyak yang dah jadi lesu dan syaitun bisu.
Apakata Mek Mashitttttah dan Tokki JammilllllKhir.

rantai Sunday, May 01, 2011 11:05:00 PM  

yang seorang tu bukan Islam .... dan yang seorang lagi ambil Islam separuh-separuh ....itu sebab ngam...

Anonymous Sunday, May 01, 2011 11:09:00 PM  

Ummi Hafilda tak mau buat sumpah di masjid ke? Sumpahlah mengatakan bahawa anda berada di dalam ke semua lapan belas video tu melihat perbuatan orang yang macam DSAI, macam Eskay. Buatlah sumpah sebanyak 18 kali sempena 18 video, tapi pastikan bendera Jepun tak berkibar ye semasa anda memasuki masjid ye.

Anonymous Monday, May 02, 2011 12:00:00 AM  

Nak tanya mufti-mufti buat apa?Buang masa aje.Depa sekadar bijak nak haramkan hisap rokok aje.Mufti diMalaysia ni bukan ada teloq,masing-masing nak jaga periok nasi,dan menunggu gelaran Dato dan Tan Seri.Marsita? Ah! kalau dia tak ada rupa untuk dijadikan bunga diJabatan Perdana Menteri,dah lama kena campak Najib.

  © Autumn Leaves

Kembali Atas