Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Timbalan KSU Khalwat, Hai Cik, Besar Spek Nampak!!

>> 19 April 2011

4 komen:

Anonymous Tuesday, April 19, 2011 8:30:00 PM  

Kalau dah laki bini, percuma diorang dapat pahala.... itu yg dikatakan muflis pada hari akhirat.

mat toron Tuesday, April 19, 2011 9:02:00 PM  

lawa laa awek dia......
pasai tu bergegar gegar......

kah kah kah

Anonymous Wednesday, April 20, 2011 8:45:00 PM  

persoalan..
pengkhalwat dua ekor ni mengaku dah kawin, tapi kenapa masa ditangkap ituhari takleh produce sijil kawin?
Pada akulah.. sebelum jabatan agama nak caj kat mahkamah, mesti telah disahkan bahawa setan dua ekopr ni takde hubungan.
Kalau datuk kuat sex ni ada sijil kawin walaupun dari Siam dia mesti tunjuk punya.
kesimpulan ...kenyataan bahawa mereka dah kawin ni mesti dilakukan setelah kena tangkap. basah. Daqn seperti biasa tarikh mesti di back dated kan...macam biasa.

  © Autumn Leaves

Kembali Atas