Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Perkahwinan William-Kate Middleton, Rosmah Jangan 'Jeles' Tak Dijemput!!

>> 30 April 2011

6 komen:

Anonymous Saturday, April 30, 2011 10:52:00 PM  

What???? FLOM has not been invited??? How come.

Anonymous Sunday, May 01, 2011 12:16:00 AM  

teramat elokpun tak dijemput. Kalau tidak gelenya amat si Rm tu nak pergi. Kalau pergi banyaklah duit rakyat dibalonnya....flight kelas eksekutif, penginapan hotel sepuluh bintang...santapan mak oi kalahkan santapan diRaja....shoping empat trailer penuh ..kasut..coli...panty dan lain-lain yang sekelas dengannya. Cepat kolu lebih baik untuk Mesia.

Anonymous Sunday, May 01, 2011 1:56:00 AM  

Sampai hati Rosmah tak dijemput. Queen Eli memang tak patut, satu dunia sudah dihebahkan bawa Rosmah F.L.O.M. Adakah Queen tak tahu atau tak perasan atau ada apenya. Rosmah dah siapkan dengan pakaian terbaik
dah pack siap. ini kes niaya....

Anonymous Sunday, May 01, 2011 1:56:00 AM  

Sampai hati Rosmah tak dijemput. Queen Eli memang tak patut, satu dunia sudah dihebahkan bawa Rosmah F.L.O.M. Adakah Queen tak tahu atau tak perasan atau ada apenya. Rosmah dah siapkan dengan pakaian terbaik
dah pack siap. ini kes niaya....

Minah Taib Sunday, May 01, 2011 9:40:00 AM  

kesian ya.. kenapa mereka tak jemput first lady rosma najib. Apakah mereka tersilap taip kad jemputan kot... hai melepas lah tak dapat shopping giler2 U..

mi Sunday, May 01, 2011 11:28:00 AM  

raja permaisuri agong..wow..she's totally beatiful..

  © Autumn Leaves

Kembali Atas