Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Twitter Cegu Mala, Cegu Mala Tetap Tenang

>> 31 January 2011

5 komen:

Anonymous Monday, January 31, 2011 9:31:00 AM  

kesian pas.. akhirnya pengundi cina kembali kepada BN.. camana bole kalah kat peti undi majoriti cina.. bukan ke cina itu pengudi tetap PR.. dulu 2008 menang 3 peti undi majoriti cina.. skng cuma menang satu.. pengundi india terus tinggalkan PR..

tungkaran hati.blogspot Monday, January 31, 2011 9:50:00 AM  

Saya masih mengharapkan perjuangan PAS seperti dahulu, perjuangan yang jelas untuk diperjuangkan...tetapi kini setelah Nik Aziz menjadi penentu, dasar perjuangan PAS telah tersasar jauh....! juga jauh dihati saya.
Berdirilah PAS dengan bermaruah tanpa PKR dan DAP terutamanya, janganlah diperbodohkan oleh mereka...! kembalilah pada perjuangan asal semoga kita rakyat Malaysia dapat keberkatan daripada perjuangan PAS.
Kembalilah kepada perjuangan asal....sebuah negara Islam yang berdaulat!

din shah Monday, January 31, 2011 9:57:00 AM  

Nak jadi pemimpin yg disegani ramai perlu ada ciri ciri kepimpinan yg unggul. Cikgu MALA masih perlu banyakkan berTENANG... 1. Jangan cepat melatah sekiranya ada isu yg timbul.
2. Jauhkan bersangka buruk.
3. Jgn menperlekeh seseorang dlm sesuatu perkara.
4. Lebihkan percampuran tak kira parti.

Anonymous Tuesday, February 01, 2011 2:20:00 AM  

pengundi cina majoritinya masih mengundi parti selain BN, kalau pengundi cina sudah kembali kepada BN maknanya calun pas dah tentu hilang deposit ... syabas kepada orang-orang cina yang tidak menyokong parti rasuah BN, biarkan melayu felda terjun dengan labu-labunya, biarkan, biarkan ... PAS hendaklah meneruskan berbaik-baik dengan PKR dan DAP, jangan hiraukan saranan-saranan pencacai BN supaya PAS berjuang keseorangan kerana jika berjuang tanpa berkawan alamatnya BN akan terus dapat menikmati kesedapan melantak harta negara dengan rakus, menginap dihotel untuk semalam pun sudah telan beratus ribu ...

Anonymous Thursday, February 03, 2011 2:08:00 PM  

Kejayaan BN di Tenang menunjukkan kejayaan BN menakut2kan pengundi bukan islam tentang islam dan melihat penghinaan terhadap islam di lakukan oleh BN sendiri,penyokong Bn mengatakan DAP anti islam tetapi di Tenang terbukti yg BN sendiri anti Islam di terajui oleh MCA,satu masa nanti segala urusan berkenaan ISLAM dalam Bn kena dapat kelulusan dari MCA dahulu..ini hasrat sebenar PENYOKONG BN TERUTAMA UMNO..

  © Autumn Leaves

Kembali Atas