Perhatian

Kunjungi EkELEH.com......

Tahniah! Malaysia Ke Akhir Piala AFF Bersama Ulasan 'Kantoi' Haji Rahman

>> 18 December 2010

2 komen:

LokmanHakim Saturday, December 18, 2010 11:21:00 PM  

Nak buat camna..tak baik cakap gitu. Kemenangan Malaysia macam cerita Ninja baik dan Ninja jahat...akhirnya Ninja baik menang. Tahniah!!!!

Anonymous Monday, December 20, 2010 1:07:00 PM  

mmg kalau dah cakap sedap tu dan over ganu ke perak ke tak apa2 pun kira boleh..di terima lah.apa nak di hairan kan itu bukan persoalankan.tapi terkilan ada unsur dan eleman puak dlm team raja kali ini...tgk safiq,safee,amri,amirul nak main utk set mereka je bukan main utk negara...perhati betul corak/aksi lwn indon nanti.Perlu ubah fikiran lah dan main utk msia kan...huh

  © Autumn Leaves

Kembali Atas